De Waalse Kerk Groningen

De Waalse kerk Groningen is een kleine gemeente die elke twee weken op zondag ochtend samenkomt in het Pelstergasthuis te Groningen. De diensten die dan worden gehouden zijn franstalig, terwijl de voertaal daar omheen het Nederlands is.

<volgende pagina>

L'Eglise Wallonne célèbre ses cultes en français tous les quinze jours dans le Pelstergasthuis a Groningue.

<page suivant>

 

 

 

Les portes rouvriront à partir d’ avril

 

Le premier culte sera le 4 avril 2021 à 15h30, le jour de Pâques. Un culte musical présidé par le pasteur Henk Spoelstra, aux orgues Peter van der Zwaag et avec la contribution de Noëlle Weidman, violoncelliste au NNO. Au program e.a. quelques pièces du premier concert pour violoncelle de J.S.Bach.

 

Un protocol sanitaire sera toujours en vigueur, nombre de visiteurs limité, réserver au préalable est obligatoire. Porte de masques également à l’ entrée et à la sortie.

 

Vanaf april weer beperkte diensten..

 

De eerste dienst zal zijn op 4 april om 15h30, eerste Paasdag. Een muziekdienst met als voorganger pasteur Henk Spoelstra, organist Peter van der Zwaag, en met medewerking van Noëlle Weidman, eerste celliste van het NNO. Op het programma o.a drie delen van het eerste celloconcert van J.S.Bach.

 

In het Pelstergasthuis en tijdens de dienst zijn coronamaatregelen van toepassing: het aantal bezoekers is beperkt, van tevoren reserveren is noodzakelijk. Mondkapje verplicht bij het binnenkomen en bij het vertrek. Op de aangewezen zitplaats kan het mondkapje af.

 

 

Informations intérimaires: suivez le site internet www.waalsekerkgroningen.nl,

ou telephKarel Geijzendorffer (06 22 66 88 01)

ou Guy Schokking (050 4092 282).

 

In de tussentijd kunt u de website raadplegen: www.waalsekerkgroningen.nl, of bellen met 

Karel Geijzendorffer (06 22 66 88 01)

of Guy Schokking (050 4092 282).